Domenica 14 Luglio, aggiornato alle 20:57

Concurs Cantalguer 2023: candidatures encara obertes fins lo 15 de maig. Lo vencidor proclamat durant la final del 28 de maig al Poco Loco

Concurs Cantalguer 2023: candidatures encara obertes fins lo 15 de maig. Lo vencidor proclamat durant la final del 28 de maig al Poco Loco

Concurs Cantalguer 2023: candidatures encara obertes fins lo 15 de maig Lo vencidor del concurs per joves cantautors en alguerés siguerà proclamat durant la
final del 28 de maig al Poco Loco.

Encara un mes per se inscriure al CantAlguer Concurs per joves cantautors de l’Alguer.
Les candidatures pogueran ésser enviades fins al dia 15 de maig a l’endiriç de posta
electrònica
cantalguer@plataformallengua.cat.
Lo regulament amb les condicions per participar és disponible a la pàgina web dedicada
https://www.plataformallengua.cat/cantalguer/ Ideat del musicista alguerés Claudio Gabriel Sanna, CantAlguer és un projecte de Plataforma per la Llengua que té l’objectiu d’encoratjar los joves algueresos a cantar en la nostra llengua i, al mateix temps, assegurar un futur a la producció de música algueresa, amb nous estils i amb música i textos per tots los gustos.
Enguany la proposta vencidora recivirà premis importants: registració i estampa de un EP de sis cançons en català de l’Alguer en l’estudi Chicken Coop, l’organització de un concert de presentació de l’EP a l’Alguer, així com la participació a la Jornada Algueresa de la Universitat Catalana d’Estiu (2024), a Prada de Conflent, organitzada de l’Obra Cultural de
l’Alguer.

La tardada final de premiació tenguerà lloc al local Poco Loco (Via Antonio Gramsci, 8, L’Alguer) lo dia 28 de maig 2023 a les 21.00.
Endemés, tots los 4 artistes seleccionats per la fase final del CantAlguer participaran a un concert col·lectiu dins lo programa de la Festa dels Focs de Sant Joan, organitzada de l’Obra Cultural de l’Alguer.
Per fer possible CantAlguer, l’ONG del català treballa en col·laboració amb l’Ofici de l’Alguer de la Delegació de la Generalitat de Catalunya, amb l’Obra Cultural de l’Alguer, la Universitat Catalana d’Estiu i la revista Enderrock. La iniciativa té lo patrocini del Municipi de l’Alguer


Condividi:


Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi