Venerdì 23 Febbraio, aggiornato alle 15:27

Comitat de Solidaritat amb Catalunya: assemblea pública

Comitat de Solidaritat amb Catalunya: assemblea pública

Lo referèndum per l’autodeterminació, convocat del Govern Català pel pròxim 1 d’octubre, és diventat una important qüestió de llibertat i de democracia. Per n’evitar l’execució, lo Govern espanyol està actuant una estrategia autoritària i repressiva de les llibertats i dels drets fondamentals dels ciutadans catalans, menaçant penalment síndics, deputats, autoritats públiques, jornalistes i també qui ha decidit d’anar a votar o qui aniguerà a fer part dels col·legis electorals. Les institucions catalanes – govern, parlament, municipi de Barcelona i més de 790 municipis, que representen lo 85% de la populació catalana – són units per respingir aqueix atac a la democracia i conviden la populació a donar una resposta pacífica i a participar al vot de l’1 d’octubre. Veient aqueixos fets preocupants, les institucions públiques, los partits i moviments polítics, les associacions, los ciutadans de l’Alguer, són fraternament a costat a la Catalunya, amb la qual condividim història, llengua i cultura, ensieme també amb tota la Sardenya, que manifesta solidaritat i suport a través de les paraules del President Pigliaru i amb l’orde del dia votat del Consell regional de la Sardenya, “havem exprimit directament lo nostro suport a la Generalitat de Catalunya i per això la Sardenya és a costat del pòpul català i a les sues institucions”

 Per aqueixos motius, és estada convocada una assemblea pública que tenguerà lloc dissabte 23 de setembre, a les hores 10, en la sala del Consell del Municipi de l’Alguer (carrer de Columbano, 6), oberta a tots los representants institucionals, a tots los assessors i consellers municipals , a tots los partits i moviments polítics, a totes les associacions i a tots los ciutadans per solidaritzar amb la populació catalana que en aqueixos dies està subint una grave acció de repressió i negació dels fondamentals drets democràtics.  Séu tots convidats a participar. Comitat de Solidaritat amb Catalunya

 


Condividi:


Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi