Lunedì 28 Novembre, aggiornato alle 23:36

El Comitat de Solidaritat amb Catalunya-L’Alguer convida a manifestar

El Comitat de Solidaritat amb Catalunya-L’Alguer convida a manifestar

Després dels actes de violència de la Guàrdia Civil intervenguda per obstacular les votacions pel referèndum de l’1 d’octubre, lo govern espanyol ha portat envant una altra acció repressiva típica de les més dures dictadures del nou-cents: l’actual president de Òmnium Cultural Jordi Cuixart (42 anys, empresari) és estat arrestat ensieme amb el president de l’Assemblea Nacional Catalana Jordi Sànchez (53 anys, docent universitari).

El Comitat de Solidaritat amb Catalunya convida a manifestar amb la pròpia presència, aquest dissabte 21 d’octubre a les 16,30 a la plaça del Municipi, la solidaritat vers el pòpul català que està anant envant en manera pacífica i determinada a decidir el seu propi futur.


Condividi:


Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi